Kysymys- ja vastauspalveluKysymyksiä liittyen näyttötutkintoihin voit esittää
asiantuntijoillemme luomalla tunnuksen.

Luo uusi tunnus »

#1 12-11-2014 11:45:16

Nelli
Vieras

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkintoon voidaan sisällyttää perustellen yksi tutkinnon osa jostain toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta antaa aina kyseessä olevasta tutkinnosta vastaava tutkintotoimikunta. Voidaanko hyväksyä Finanssialan keskusliiton auktorisoima sijoituspalvelututkinto
APV 1, joka suoritettu 11/2009.

#2 12-11-2014 11:45:31

admin
Administrator

Re: Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkintoon voidaan sisällyttää yksi osa toisesta ammatti- tai erkoisammattitutkinnosta, mutta tuo sijoituspalvelututkinto APV1 ei ole virallinen näyttötutkintojärjestelmän mukainen tutkinto.
Voit hakea osaamisen tunnistamista ja tunnustamista, johonkin taloushallinnon tutkinnon osaan, mikäli tuo tutkinto täyttää kokonaan kohteena olevan tutkinnon osan vaatimukset. Kolmikantainen arvioijaryhmä arvioi ja tekee esityksen tutkintotoimikunnalle, joka tekee tunnustamispäätöksen (eli hyväksyy tai hylkää esityksen). Lisäksi osaamisen ajantasaisuus varmennetaan arvioinnin yhteydessä. Ota yhteyttä lähimpään tutkinnon järjestäjään ja tiedustele asiaa tarkemmin, mutta minun näkemykseni on edellä esitetty.
T: Veijo

Poissa

Laudan alaosa