Kysymys- ja vastauspalveluKysymyksiä liittyen näyttötutkintoihin voit esittää
asiantuntijoillemme luomalla tunnuksen.

Luo uusi tunnus »

#1 14-12-2016 23:18:04

ahokpek
Jäsen

Montako näytön vastaanottoa voi olla samanaikaisesti?

hei kysyisin monta näytönvastaanottoa voi olla koulu edustajalla samanaikaisesti.Minun näytönvataanottaja sanoi että ei ole kerinnyt vastaamaan sähköpostiini koska hänellä on 40 näytönvastaanottoa.kuulostaa aika isolta määrältä?   Hän on siis näyttömestari ja edustaa koulua

Poissa

#2 15-12-2016 08:44:51

kykkis
Moderator

Re: Montako näytön vastaanottoa voi olla samanaikaisesti?

Hei
Tutkinnon vastuuhenkilöllä (tai tutkinnosta vastaava kouluttaja)voi tietenkin olla tutkinnon suorittajia ryhmässään vaikka kuinka paljon. Hänen tehtävänsä yleensä on koordinoida tutkintotilaisuudet ja tutkintosuoritusten arvioinnit. Hän hoitaa ja vastaa, että aikataulut ja tutkintotilaisuuksien ajat sovitaan jokaisen tutkinnon suorittajan kanssa. Hän itse ei varmaankaan voi olla kaikkia tutkintosuorituksia yhtä aikaisesti seuraamassa vaan niihin nimetään kuhunkin tutkintotilaisuuteen oma opetusalan edustaja sekä muut kolmikannan arvioijat.
Puhut varmaankin henkilökohtaistamiseen liittyvästä tutkintosuorituksen suunnitelmasta, jossa tutkinnon suorittajana kuvaat missä, mitä ja millä tavalla ammattitaito osoitetaan. Tutkinnon vastuuhenkilö tai vastuukouluttaja tarkistaa suunnitelman ja mahdollisesti hyväksyy sen tai pyytää täydentämään sitä, jos kaikkia perusteiden mukaisia ammattitaitovaatimuksia ei tule osoitettua ja siten tutkintosuorituksen yhteydessä arvioitua.
Tutkinnon järjestäjän (usein koulutuksen järjestävä oppilaitos) tehtäviin ja vastuulle kuuluu hoitaa tutkinnon suorittajan näkökulmasta asiat mahdollisimman hyvin ja siten, että asioista ei aiheudu haittaa tai tutkintotilaisuuksien siirtämistä tutkinnon suorittajalle.
Neuvoisin ottamaan yhteyttä kyseiseen tutkinnon järjestäjään asian hoitamiseksi.

Poissa

Laudan alaosa