Kysymys- ja vastauspalveluKysymyksiä liittyen näyttötutkintoihin voit esittää
asiantuntijoillemme luomalla tunnuksen.

Luo uusi tunnus »

#1 02-03-2017 21:37:18

Ankeli
Jäsen

Viimeisen tutkintotilaisuuden vaikutus

Olen valmistumassa elintarvikealan perustutkinnosta keväällä. Huhti-toukokuussa on viimeinen työssäoppimisjakso, jossa on myös viimeinen tutkintotilaisuus. Koulussa oli epäselvyyttä tämän viimeisen tutkintotilaisuuden jälkeisestä opiskeluajasta. Loppuuko opiskelijan vakuutusten voimassa olo ja sen myötä käytännössä opiskelu sinä päivänä, kun arvioijat ovat tehneet arviointipäätöksen viimeisestä tutkinnon osasta? Toisin sanoen jos opiskelijan viimeinen tutkintotilaisuus on 19.5. ja arviointipäätös tehdään saman tien, voiko opiskelija tämän jälkeen jatkaa työssäoppimistaan esim. 25.5. asti (tai osallistua opetukseen koululla)?

Poissa

#2 07-04-2017 13:16:58

kykkis
Moderator

Re: Viimeisen tutkintotilaisuuden vaikutus

Hei
Viimeisen tutkintotilaisuuden jälkeen tutkinnon järjestäjä (koulutuksen järjestäjä) lähettää arviointipäätökset tutkintotoimikuntaan ja pyytää sinulle tutkintotodistuksen. Siihen voi mennä kuukausikin. Sinä olet tutkinnon suorittanut sitten, kun sinulla on tutkintotodistus kädessäsi.
Koulutuksen järjestäjä selvittää sinulle miten työssäoppimisesi päättyy. Se voi jatkua vielä viimeisen tutkintotilaisuuden jälkeen, ei ole mitään estettä.

Poissa

Laudan alaosa